top of page

Despre noi

 Bine ați venit la Alex&Co, un nume sinonim cu calitatea și loialitatea în lumea măiestriei sicriului din 1994. La Alex&Co, producem sicrie cu dăruire de neclintit, asigurându-ne că fiecare piesă reflectă standardele înalte ale angajamentului nostru față de excelenţă.

 Fundația noastră este construită pe principiile calității și loialității clienților. Înțelegem importanța de a oferi nu doar un produs, ci și un simbol de respect și amintire pentru cei dragi. Acest angajament se reflectă în fiecare sicriu pe care îl producem, realizat exclusiv din lemn testat riguros pentru a garanta cel mai înalt nivel de durabilitate și atractivitate estetică.

 Cumpărarea noastră neobosită de calitate este exemplificată prin investiția noastră substanțială de jumătate de milion de euro în instalația noastră de finisare de ultimă oră. Această facilitate de ultimă generație ne permite să rafinăm fiecare piesă cu precizie și grijă, asigurându-ne că produsul final este o dovadă a măiestriei pentru care Alex&Co este cunoscut.

 Amplasată pe peste 5 hectare de teren, fabrica noastră principală se mândrește cu o flotă de peste 50 de utilaje de ultimă generație, operate de artizani pricepuți care se mândresc cu munca lor. Această combinație de inovație tehnologică și expertiză artizanală ne permite să livrăm constant sicrie care depășesc standardele industriei.

 La Alex&Co, prețuim loialitatea clienților noștri, dintre care unii au încredere în noi de două decenii. Este o dovadă a calității și serviciilor de durată care definesc marca noastră. Prețuim relațiile pe care le-am construit și continuăm să le promovăm cu clienții noștri, recunoscând că încrederea lor este piatra de temelie a succesului nostru.

 Când alegi Alex&Co, alegi mai mult decât un sicriu; alegi o moștenire de măiestrie, dăruire și loialitate pentru clienți, care a fost semnul nostru distinctiv de peste 20 de ani. Îți mulțumim că ai luat în considerare Alex&Co pentru momentele tale prețuite.

Alex&Co sicrie
Sicrie Alex&Co

„Discreția și eleganța sunt ingredientul nostru secret”

Murărașu Codruța - Cofondator și perfecționist

 

„Atât timp cât trăim, cerul este limita”

Murărașu Iulian - Cofondator și stâlp

"Prosperă prosperă prosperă"
Muntean Alexandru-Horea - FONDATOR, tată și bunic

bottom of page