Ro   |   En   

Suport Tehnic

proiectare 3D
modele personalizate
rapiditate in executie
suport profesionist

Proiectare 3D

In general in procesul de fabricatie, totul porneste de la o idee, un concept, care cu ajutorul unui software de grafica tridimensionala se pregateste pentru productie. Procesul de proiectare se executa cu personal calificat instruit corespunzator pentru a putea realiza orice model, fie el unul de serie sau de serie limitata.

Modele personalizate

Designerii nostrii proiecteaza sicrie personalizate la cererea expresa a clientilor care se materializeaza cu ajutorul tehnologiei de ultima generatie de care dispunem.

Rapiditate in executie

Softul de proiectare performant permite o buna optimizare a timpului de executie respectiv de productie. Utilajul CNC cu 5 axe, este pregatit pentru performante uriase in ceea ce priveste rapiditatea si precizia executiei. Versatilitatea acestuia ne sprijina in reducerea timpilor de executie, a costurilor si a optimizarii consumului materiei prime datorita erorilor aproape inexistente.

Support profesionist

Inalta calificare si experienta echipei tehnice sta la dispozitia clientilor indiferent de complexitatea sau particularitatea specifica a produsului dorit. Experienta dobandita in cei peste 20 de ani de activitate, inseamna operativitate in satisfacerea celor mai exigente cerinte ale clientilor nostrii.